Tänä päivänä pirssin voi tilata helposti omasta puhelimestaan. Nummelan taksiasema sijaitsee samassa rakennuksessa linja-autoaseman kanssa. Nummelan vuokra-autojen ensimmäinen yhteinen ”asema” oli kylän keskustassa tien varressa, Osuusliike Auran ja Hirnin talon välissä. Puhelinta ei siinä ollut, mutta vastapäätä, tien toisella puolella oli kahvila. Autoa tarvitsevat soittivat sinne ja kahvilanpitäjä tuli rappusille ilmoittamaan ajotilauksesta. Kun Helsingistä tulevat linja-autot pysähtyivät keskustaan, olivat autoilijat tarkkana odottamassa tulisiko asiakkaita. Ensimmäinen puhelimella varustettu tukikohta oli Auran huoltoasemarakennuksessa olleessa varastokopissa. Siellä ei miehistölle ollut minkäänlaista lepotilaa, mutta katettu tila kuitenkin. 1940-50 lukujen taitteessa saatiin ensimmäinen oma asema. Rakennus oli pieni, mutta riittävän tilava useammankin miehen oleskella kyytiä odotellessa. Tilalliset olivat lahjoittaneet puutavarat ja rakennus tehtiin talkoilla. Se sijaitsi vuokramaalla. Siinä taksikopissa toimittiin aina 1960-luvun loppupuolelle saakka.
Ensimmäinen oikea asema 1950-luvun alussa. Vasemmalta Lauri LuotoKauno Järvensivu (hänen autonsa oli punainen Nash), Tauno Kullaa ja poikansa Kari, Pekka Koivunen, Eero Aho ja Urho Lintumaa.
Seuraavaksi siirryttiin Osuusliike Auran liikerakennuksen suojiin rautatien toiselle puolelle. Samaan rakennukseen tulivat myös posti ja matkahuolto, joten paikka oli erittäin sopiva. Linja-autolaiturit olivat myös samalla paikoitusalueella. Kylän kasvaessa rakennettiin jälleen uusi liikerakennus, johon tuli myös linja-autoasema. Taksiaseman oli siirryttävä mukana. Aseman toimitilat eivät paljoa muuttuneet. Siinä on pienet keittiötilat ruoan säilyttämiseen ja lämmittämiseen sekä oleskelu- ja lepotilat. Lepotilan tarve tuli ajovuorojärjestelmän myötä, jolloin siirryttiin ympäri vuorokauden toimivaan päivystykseen. Aseman ja sen kaluston käyttökustannukset jaetaan autoilijoiden kesken.