Kuoppanummentien alueella Metsälä-rakennuksen Resslerin pariskunnalta 1930-luvun loppupuolella ostaneet Alku ja Elli Saarni olivat paljasjalkaisia vihtiläisiä.
Alku oli syntynyt 1905 Sjelfmanin, myöh. Saarnien tuolloin omistamassa Kuuselan huvilassa Nummelan keskustassa, nyk. Pisteenkaaren ja Sentraalipolun kulmassa.
Ellin o.s. Holmström (1910) koti oli Reunala Haapakylässä. 1937 Saarnit olivat Ol. Auran palveluksessa. Alku toimi karjanostajana ja teurastajana, Elli myyjättärenä ja maatalousosaston konttorissa. Heillä oli kaksi lasta: Erkki (1933) ja Armi (1936).
Erottuaan Aurasta 1945 Alku Saarni toimi Metsälässä yrittäjänä kahdessa ammatissa, teurastajana ja karjanostajana sekä kuorma-autoilijana. Satunnaisesti hän osti, teurasti sekä välitti karjaa Helsingin kaupungin teurastuslaitokselle tai helsinkiläisille lihakaupoille. Teuraskarjakauppa päättyi 1950-luvun alussa. Rahdinajo kuorma-autolla jatkui pitkälle 1960-luvulle. Viimeiset työvuotensa Alku Saarni oli paikallisen valaisintehtaan ja rakennuselementtitehtaan palveluksessa.
Elli Saarni työskenteli 1929–1975 Osuusliike Auran palveluksessa eri tehtävissä, ensin Vihdin kirkonkylässä, sitten Nummelan myymälöissä.
Saarnit olivat hyvän päivän tuttuja naapurien kanssa, mutta ennen kaikkea Tuusan tilan omistajien, Vuokko ja Aarne Laustion, kanssa he olivat tekemisissä viikoittain. Elli Saarni oli Vuokon todellinen luottoystävä, joka piti muuten kovin syrjäänvetäytyneen ystävänsä ajan tasalla.
Markus Eräkivellä, Aleksi Laineella, Aarne Laustiolla ja Alku Saarnilla oli monien vuosien ajan tapana säännöllisesti kokoontua Saarneilla eri korttipelien merkeissä. Nymanit ja Saarnit taas kävivät usein pelaamassa marjapussia toistensa luona vielä siihenkin aikaan, kun Nymanit jo asuivat kansakoululla ja matkustajakodissa. Naapuruston rouvat eivät olleet kortinpelaajia. Ratavartija Taito Koivusen kanssa Alku Saarni oli hankkinut yhteisiä harrastajaviljelijän puutarhatyökaluja, mm. käsisahrat ja kylvökepin. Niitä käytettiin yhdessä.
Alku Saarni kuoli 1990, Elli Saarni 1997 ja Armi Saarni 2000.