Pisteenkaaren ja Keskikujan kulmassa sijainnut teurastaja Niilo Kustaa Kallion ja vaimonsa Erika Auroran talo oli niin alavassa kohdassa, että rankkasade toi kevyen nummihiekan silloisen Lohjantien rinnetonteilta suoraan talon eteiseen, kynnystä kun kuulemma rakennuksessa ei ollut. Taloa kutsuttiin ”Tavarajunaksi”, kun se oli niin pitkä, matala ja ruma.
Kallion perhe muutti Huhdanmäen alueelta tähän rakennukseen, joka lienee valmistunut 1800-luvun alussa. Silloisen kemikaliokaupan (= Hirnin talon) puoleisessa päässä oli iso kamari, toisessa taas teurastamo, jonka kaksi suurta mustaa ovea suljettiin vain isolla haalla.
Kihlmanin leipomo Lohjalta toimitti tähän taloon leipää, jota Kauko Kallion isoäiti Erika Kallio myi määräaikaan. Loput leivistä myytiin alennuksella myöhemmin.
Pihalla asunnon puoleisessa päässä oli kaivo, josta vettä voitiin ammentaa kauhalla. Kaivossa ei vielä tuolloin ollut sementtirenkaita, vaan ns. puuarkku. Liiterin lähellä oli komea omenapuu.
Jäätyään leskeksi 1925 Erika Aurora jäi asumaan rakennukseen, jossa hän kuoli 1931. Talo purettiin 1935. Hirret osti Pahlman -niminen mies ja pystytti niistä rakennuksen Haapakylään Tyyneläntien varrelle.
Kallion perheen ns. sisäänlämpiävä sauna sijaitsi silloisen Välitien, nyk. Hannankadun toisella puolella. Se oli alueen ainoa sauna.
Kallion perheen lapsista Elsa-tytär lähti töihin Helsinkiin. Erkki oli ensin hevosmiehenä, sitten autonkuljettajana Maanviljelijäin kaupan palveluksessa. Nuorin pojista, Väinö, teki mm. suutarintöitä vanhimman veljen Akselin verstaassa.