Elgin suvun Toivolan talon tontti rajoittui Hanko-Hyvinkää rautatiehen. Radan toisella puolella oli Laatuvilja. Elgien kävelyreitti kulki enimmäkseen tästä kohdin radan yli, mutta radanvarttakin pitkin kuljettiin usein maantielle ja Keskipisteelle asioille. Oikotietä Elgin pihan kautta asemalle eivät kuitenkaan muut saaneet käyttää. Kun Nummelan postitoimisto oli vielä rautatieasemalla, eikä sanomalehtiä jaettu sunnuntaisin, olisivat huhdanmäkeläiset lehdenhakumatkallaan mielellään kulkeneet pihan poikki, mutta Mailis Westerman ei sitä omana aikanaan sallinut.
Ennen Elgin perhettä Toivolassa asui Nummelan kyläpoliisi Wilhelm (Vilho) Simonpoika Hjelt (1862 Vehkalahti). Hän muutti perheineen 1897 Vihtiin. Vilholla ja Maria- vaimolla oli kolme poikaa: Aarne Ensio (1887 Viipuri), Toivo Armas Wilhelm (1888 Viipuri) ja Väinö Ilmari (1890 Vehkalahti). 1908 muut Hjeltit muuttivat Huhdanmäkeen, mutta vanhin poika Helsinkiin. Vilho Hjelt kuoli 1911 ja leskirouva asui myöhemmin Toivon ja Väinön kanssa nykyisen Huhdanmäentien varrella olleessa Ilomäessä.
1960-luvulla talossa asui vuokralaisena Hemmilän iäkäs metsuri Heikki Salonen useita vuosia. Hän kuuluu hakanneen pari mottia halkoja päivässä. Hän muutti Toivolasta Louhen perheen Kanervalaan. Pitkäaikainen vuokralainen oli myös Osuusliike Auran palveluksessa rautaosastonhoitajana ollut Jaakko Karjalainen. Hän asui talossa jonkin aikaa vielä Mailis Westermanin kuoleman jälkeenkin.
Sen jälkeen talo oli jonkin aikaa tyhjillään ja sinne majoittui talonvaltaajia ja muita laitapuolen kulkijoita. Puutarha villiintyi. Kiinteistö myytiin Osuuspankille. Kauppakirjan teossa oli mukana myös Ruotsissa asunut Lydia Sykiäinen. Tontilla on nykyään kerrostalo ja osa tätä tonttia on Prisman pysäköintialue.